Het jaar 2022 is bijna ten einde. Ons eerste jaar zit er op. Hieronder een klein overzicht, per auto, over het afgelopen jaar.

Witte Ford Mustang convertible.

In maart kochten wjj onze mooie, witte Ford Mustang 1964. De auto had weinig gereden en dat merkten wij in het begin. We hadden nogal problemen met de auto en hebben heel  wat onderdelen vernieuwd, met als klap op de vuurpijl een heel nieuw remsysteem.  Nu de auto ook nog gespoten is, kunnen we wel zeggen dat de auto in topstaat is. Vele bruidsparen hebben het afgelopen jaar een fantastische bruiloft gehad, mede dankzij onze mooie, witte Mustang. Op onze socials hebben jullie de foto’s kunnen zien. Zelf hebben wij de auto vaak opgehaald op een bruiloft. Het mooiste daaraan vonden we de positieve reacties van de bruidsparen; de duimpjes, die we onderweg kregen van andere weggebruikers en  en de vele enthousiaste blikken van mede weggebruikers.

Blauwe Ford Mustang convertible 1965.

2022 was niet het jaar voor onze mooie, lichtblauwe, Ford Mustang convertible. De renovatie duurt veel langer dan gepland en gaat ook in 2023 verder. De auto gaat in januari gespoten worden en moet daarna nog helemaal in elkaar gezet worden. De renovatie duurt mede zo lang omdat de restaurateur een pietje precies is. Dat heeft onder andere als voordeel dat de auto straks in topstaat is. Een nadeel is dus dat de renovatie heel lang duurt. We gaan ervan uit dat de auto in het hoogseizoen klaar is. Houdt in ieder geval berichten over de lichtblauwe Mustang in de gaten. Hier kun je namelijk de vorderingen van de auto volgen.

 

Triumph Spitfire.

Onze eerste auto. Een stoere, romantische auto. Dat is onze Triumph Spitfire cabrio. Hierdoor is het ook een hele populaire trouwauto. Afgelopen jaar zijn er heel veel bruidsparen in getrouwd en hebben we veel complimenten ontvangen over de auto. Op Instagram hebben we regelmatig hele mooie foto’s geplaatst die we ontvangen hadden van diverse bruidssparen. Door het mooie weer in het afgelopen jaar is de auto ook vaak gebruikt voor een toerritje. Opa’s die vroeger zelf een Spitfire hebben gehad en nu een toerritje in een Spitfire kado kregen; stelletjes die een romantisch uitje combineerden met een leuk toertochtje of mensen die die het fantastische gevoel van het toeren in een oldtimer wilden ervaren.

 

Volkswagen Kever zwart.

Een paar trouwerijen, maar meer dagjes toeren. Onze Kever is een echte toerauto. Veel mensen hebben het afgelopen jaar over de Veluwe getoerd in onze mooie Volkswagen Kever 1303. Soms kozen mensen hun eigen route, maar vaker werd er gekozen voor 1 van onze, gratis, routes. Midden in de zomer huurde een klant de auto om een rally te rijden in Rotterdam. Tussen 10-tallen prachtige oldtimers sloeg onze Kever geen verkeerd figuur. Prachtige foto’s kregen we achteraf. Als mensen gingen toeren bestelden mensen er vaak een goed gevulde Picknickmand van Uniek bij of gingen ze onderweg eten bij het pannenkoekenhuis de Boswachter in Vierhouten (met een kortingsbon, via ons, van 15 % op de hele rekening). Ook dit jaar staat de picknickmand weer klaar en liggen de kortingsbonnen op u te wachten).

!! Op 3 februari hebben we onze zwarte Kever ingeruild voor een prachtige witte Volkswagen Kever cabrio!!

We hebben er weer zin in om in 2023 op weg te gaan. We willen iedereen bedanken voor het vertrouwen en wensen iedereen het beste toe voor 2023.