Project Description

FIAT 500 L HUREN

Het is het echte ‘La dolce vita’. Rijden in een stijlvol icoon! Dit prachtige klassieke wagentje, de Fiat 500 L uit 1969 is volledig gerestaureerd. Voorzien van een prachtig helderwit Italiaans kleurtje en een origineel zwart interieur. Voorzien van alle historische elementen zoals Italiaanse historie. En zoals u van ons mag verwachten: in unieke originele staat.

De Fiat 500 werd in 1957 geïntroduceerd door FIAT en is een van de kleinste auto’s die in massa is geproduceerd. Op 4 juli 1957 werden de eerste exemplaren van de Fiat 500 Nuova in Turijn aan het publiek getoond. Een stoet autootjes, elke Fiat 500 met een schoonheidskoningin aan boord, reed de fabriek uit. Tegelijkertijd reed in Rome een vergelijkbare stoet naar het Sint-Pieterplein. Hoewel de verkoop moeizaam op gang kwam, omdat de 500 heel kaal werd afgeleverd om het marktaandeel van de Fiat 600 te houden, bereikte het model een grote populariteit. Exact 50 jaar na de lancering van de Fiat 500 Nuova kwam een retroversie van de Fiat 500 uit.

Trouwauto huren Gelderland of ander provincies? Deze Fiat 500 met open dak is te huur vanuit Nunspeet en: zelf te rijden! Ben je geïnteresseerd, vraag dan gerust vrijblijvend een gerichte offerte op en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Een dagje toeren, met start- en eindlocatie Nunspeet, is inclusief 100 vrije kilometers.

Eigenschappen:

Bouwjaar: 1969
Kleur: wit
Brandstof: Benzine Euro 98
Maximale snelheid: 90 km/h
Snelheidsaanduiding: in kilometer per uur
Mogelijkheid tot zelf rijden: Ja
Aantal personen: 2-3 personen (incl. bestuurder)
Versnellingsbak: versnellingsbak
Zitplaatsen: twee voorstoelen, één achterbank met 2 zitplaatsen
Gordels: 2 gordels voorin aanwezig
open dakje: deze kan handmatig geopend- of gesloten worden

Huurtarief trouwen:

€ 295,- per dag inclusief 200 kilometer vrij rijden. Vanaf 200 kilometer € 0,30 per kilometer extra.

Vraag bij ons naar de speciale prijzen voor een dagje toeren.

Specificaties

  • Stijl: Coupé, Klassiek, Retro

  • Kleur: Wit

  • Regio: Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland, Zeeland

  • Verhuurd vanuit: Gelderland

  • Prijs per dag: € 295,-

Meer info? Neem contact op

Bedankt voor je bericht. We nemen zo gauw mogelijk contact met je op!
Er ging iets mis, probeer het later nog eens of stuur een mail naar info@classicos.nl

Deel deze auto