Project Description

VOLKSWAGEN KEVER CABRIOLET WIT

Volkswagen Kever cabriolet huren? Wauw! Dan is deze prachtige witte originele Volkswagen Kever Cabrio er eentje om te koesteren. In 1973 zag deze klassieke VW het levenslicht en mocht ie voor het eerst de weg op. Het kenteken, LL-97-FX , is van 1985. Toen is hij ingevoerd.
De Volkswagen Kever werd gedurende 65 jaar gebouwd tussen 1938 en 2003. Het model is de bekendste Volkswagen, de bekendste Duitse auto, en misschien wel de bekendste auto ter wereld. De kever was ooit de auto waarvan de meeste exemplaren gebouwd werden: ruim 21 miljoen. De Kever was een combinatie van ideeën bedacht door Ferdinand Porsche. Hij kreeg van Adolf Hitler de opdracht een auto voor het ‘gewone volk’ te maken. Grote delen van de auto zijn echter niet door Porsche, maar door Béla Barényi en/of Erwin Komenda ontworpen.

Volkswagen Kever cabriolet huren.

Kever huren? Deze Volkswagen Kever Cabrio is te huur vanuit Nunspeet en: zelf te rijden! Ben je geïnteresseerd, vraag dan gerust vrijblijvend een gerichte offerte op en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Een dagje toeren, met start- en eindlocatie Nunspeet, is inclusief 100 vrije kilometers.

Eigenschappen:

Bouwjaar: 1973
Kleur: wit
Brandstof: Benzine Euro 98
Maximale snelheid: 90 km/h
Snelheidsaanduiding: in kilometer/uur
Mogelijkheid tot zelf rijden: Ja
Aantal personen: 4 personen (incl bestuurder)
Versnellingsbak: schakelbak
Zitplaatsen: twee voorstoelen, één achterbank met 2 zitplaatsen
Gordels: 2 gordels voorin aanwezig

Huurtarief trouwen:

€ 395,- per dag inclusief 200 kilometer vrij rijden. Vanaf 200 kilometer € 0,30 per kilometer extra.

Je kunt de auto de avond ervoor ophalen. De auto moet dan wel veilig staan. Dit betekent dat deze binnen een afgesloten hek kan staan; onder een carport met een auto erachter of in een afgesloten schuur. Deze service is inclusief mits de planning het toelaat.

Kever huren Veluwe? Vraag bij ons naar de speciale prijzen voor een dagje toeren.

Specificaties

  • Stijl: Cabrio, Klassiek, Retro, Sportief

  • Kleur: Wit

  • Regio: Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland, Zeeland

  • Verhuurd vanuit: Gelderland

  • Prijs per dag: € 395,-

Meer info? Neem contact op

Bedankt voor je bericht. We nemen zo gauw mogelijk contact met je op!
Er ging iets mis, probeer het later nog eens of stuur een mail naar info@classicos.nl

Deel deze auto