Ontmoet Classicos

Wij willen delen in onze passie. Ga je mee het avontuur aan?

Wat doen we eigenlijk? Een Ford Mustang huren zelf rijden? Dat kan bij Classicos. In al onze oldtimers kunt u zelf rijden. ‘Trouwen of ’toeren’, het maakt ons niet uit.

Trouwauto huren

Classicos werkt met plezier mee aan een onvergetelijke trouwdag met een prachtige trouwauto. Onbezorgd je laten rijden door onze chauffeurs, of actief zelf rijden in onze klassiekers: het kan allemaal… De actuele beschikbaarheid en prijsindicatie kan worden opgevraagd door vrijblijvend het contactformulier in te vullen. Classicos neemt via email contact met je op. Onze voertuigen zijn vrij te bezichtigen onder het genot van een kopje koffie en tijdens het doorspreken van de details.

Toerauto huren

Classicos biedt jou een onvergetelijk dagje uit. Bij Classicos heb je de keuze uit een paar prachtige klassiekers. Classicos is gevestigd in Nunspeet, randje Veluwe. Vanuit Nunspeet heb je toegang tot de mooiste Veluwse plekjes en kun je de regio verkennen met een prachtige toer route langs rustige bospaadjes, landweggetjes en prachtige heide-, zandverstuivingen en cultuur. Classicos kan ook een mooie picknick of lunch voor je verzorgen. En uiteraard krijg je leuke tips voor onderweg mee! Voor leuke routes, kijk dan eens op onze pagina “Dagje Toeren”.

Liefde voor het vak. Dat merk je direct!

De koffie staat klaar als je komt bezichtigen. En: je mag een proefritje maken!

In overleg is alles mogelijk. Je trouwauto de avond voorafgaand komen ophalen? Of door ons laten ophalen op de feestlocatie? Geef het bij ons aan, en wij maken een passend aanbod.

  • Bij ons huur je voor een vaste afgesproken prijs

  • Geen verrassingen achteraf!

  • Flexibele haal- en terugbrengtijden in overleg

  • Wisselservice (jouw achtergelaten voertuig) of haal- en/of brengservice mogelijk

  • Zelf rijden, meerdere bestuurders toegestaan!

  • Zowel voor een dagje toeren als trouwerij

WAT MAAKT CLASSICOS BIJZONDER

Wij geloven in aandacht. Aandacht voor onze klassiekers, maar bovenal aandacht voor jou. Geen ingewikkelde contracten, onbekende kosten of schimmige voorwaarden. We zijn eerlijk en betrouwbaar. Overtuigd? Neem dan contact met ons op.

NEEM CONTACT OP