In maart 2021 begon men met de renovatie van onze mooie blauwe trouwauto Mustang. Twee dagen in de week wordt er intensief aan gewerkt. Uit elkaar halen van de auto, schuren, plamuren, afstellen van deuren. Het werk vorderde gestaag, maar werd wel tot in perfectie gedaan. Op dit moment is De Mustang trouwauto klaar om gespoten te worden. Het resultaat mag er zijn.

Update 29-9-2022: 7 kleurstaaltjes verder zijn we er eindelijk uit. De kleur, Silver blue, is de kleur die origineel op de auto zat. Wij kunnen niet wachten totdat de auto gespoten is

Update 29-1-2023: We hebben de laatste maanden met flink wat tegenslagen te maken gehad. Ziekte van de restaurateur; afstelling van de auto tot aan vertraging in de spuiterij aan toe. Dit betekent dat de auto nog niet klaar is. Één ding is in ieder geval duidelijk: Een veel mooiere Mustang om te huren zul je niet snel tegenkomen.

Update 16-4-2023: Beloven wanneer de auto klaar is doen we niet meer. De auto is vorige week bij de spuiter gebracht. Ook het onderstel is naar een specialist gebracht. Zij zullen kijken naar wat er aan de onderkant allemaal vernieuwd moet worden. Ook zelf zijn we aan het kijken wat we nog kunnen gebruiken en wat er vernieuwd moet worden. En dan hebben we het natuurlijk over de onderdelen. Duidelijk is dat als je iets van de auto losgemaakt hebt, het bijna altijd vernieuwd moet worden. Classic Mustang parts is onze betrouwbare specialist. Bij hun staat het onderstel en ook alle nieuwe onderdelen komen bij hun vandaan.