Vanaf 1-11-2022 staat ook onze witte Mustang bij de restaurateur. Beschadigingen worden hersteld en beschadigde onderdelen vervangen. Daarna zal de auto, aan de buitenkant, opnieuw gespoten worden. Trouwauto huren Gelderland of oldtimer huren Gelderland? Vanaf 1-3-2023 zal deze auto weer in topstaat zijn en kan hij weer de verhuur in. Wil je volgend jaar deze Mustang huren om in te trouwen of te toeren, wees er dan snel bij, en reserveer de auto alvast via de contactpagina op onze site.

 

Update 22-10-2022: Iets eerder dan gedacht, maar vandaag was het dan zover: We hebben onze witte Mustang naar de garage gebracht. De komende 4 maanden zal hij daar staan. Af en toe zullen we een update geven over de restauratie.

Update 3-12-2022: De auto is geschuurd en staat in de eerst laag grondverf. Gisteren hebben we o.a. een nieuwe voorbumper, rubbers en deurkrukken besteld. De auto gaat nog mooier worden dan dat in eerste instantie de bedoeling was. Ondertussen krijgen we al redelijk wat aanvragen binnen voor volgend jaar. De auto zal opnieuw in de kleur “Wimbledon White” gespoten worden. Dit is een prachtige originele Mustang kleur.

Update 10-12-2022: De auto is, aan de buitenkant, opnieuw gespoten en ziet er prachtig uit. De eerste onderdelen zijn binnen en aankomende week volgen de laatste onderdelen. Alvast boeken voor volgend jaar?? Wees er op tijd bij zodat je niet misgrijpt. Vanaf maart staan alweer bruiloften gepland met onze prachtige witte Mustang.

Update 29-1-2023: Bijna klaar! Nog 1 á 2 weken en dan is de auto klaar. Olie, koelvloeistof, afstellen dak en de snelheidsmeter, zijn de laatste handelingen die er aan de auto moeten gebeuren. 10 maart begint het seizoen met een trouwerij in Hillegom.

Update 23-2-2023: Klaar!!!! Wat is de auto mooi geworden. De originele kleur, Wimbledon White, is prachtig. Veel is vernieuwd en van buiten is de auto dus helemaal gespoten. Wat een eyecatcher. Wil je de auto een keer bezichtigen. Bel ons voor een afspraak.