Project Description

FORD MUSTANG CABRIO WIT

Een Ford Mustang huren zonder chauffeur en lekker rondtoeren over de Veluwe in deze prachtige gave oldtimer cabriolet! Voel de wind door je haren en vergeet de wereld om je heen! Deze Ford Mustang zorgt voor deze beleving: het ultieme rijgenot en gevoel van vrijheid zorgen voor een onvergetelijk moment. Had je nog geen bekijks, dan gaat dat met deze oldtimer zeker lukken. De motor brult als een leeuw en laat je adrenaline sneller stromen. Je kunt deze auto, behalve als trouwauto of tour auto, ook gebruiken voor allerlei andere gelegenheden. Wat dacht u bijvoorbeeld als bijzondere blikvanger voor een jubileum.
Deze witte Mustang convertible moet je in werkelijkheid zien, omdat je droom uitkomt met deze prachtige droomauto: zelf rijden in deze fantastische 58-jaar oude wagen! De Ford Mustang is het meest legendarische model van Ford, en in ongerepte klassieke staat! De 4,7 liter motor levert 270 pk en is voorzien van een 8-cilinder met drie-traps automaat. Dit maakt dat deze auto, ondanks zijn respectabele leeftijd een genot is om mee te rijden en goed in het hedendaagse verkeer mee kan.

Ford Mustang huren zonder chauffeur.

Maak jullie grote dag nu nog specialer en boek deze klassieke icoon. De klassieke uitvoering en kleurstelling passen perfect bij een heerlijke dag toeren of jullie shoot! Wil je deze mooie Ford Mustang huren zonder chauffeur of met chauffeur, alles is mogelijk. Deze Mustang cabriolet is te huur vanuit Nunspeet en dus zelf te rijden! Ben je geïnteresseerd, vraag dan gerust vrijblijvend een gerichte offerte op en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Een dagje toeren, met start- en eindlocatie Nunspeet, is inclusief 100 vrije kilometers.

Eigenschappen:

Bouwjaar: 1964
Kleur: wit
Brandstof: Benzine Euro 98
Maximale snelheid: 62 miles (100 km/h)
Snelheidsaanduiding: in km’s per uur
Mogelijkheid tot zelf rijden: Ja
Aantal personen: 4-5 personen (incl bestuurder)
Versnellingsbak: automaat
Zitplaatsen: twee voorstoelen, één achterbank met 2-3 zitplaatsen
Gordels: 2 gordels voorin en 2 achterin aanwezig
Cabriodak: deze kan elektrisch geopend- of gesloten worden

Huurtarief trouwen:

€ 495,- per dag inclusief BTW en inclusief 200 kilometer vrij rijden. Vanaf 200 kilometer € 0,50 per kilometer extra.

Je kunt de auto de avond ervoor ophalen. De auto moet dan wel veilig staan. Dit betekent dat deze binnen een afgesloten hek kan staan; onder een carport met een auto erachter of in een afgesloten schuur. Deze service is inclusief mits de planning het toelaat.

Vraag bij ons naar de speciale prijzen voor een dagje toeren.

Specificaties

  • Stijl: Amerikaans, Cabrio, Klassiek, Musclecar, Retro, Sportief

  • Kleur: Wit

  • Regio: Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland, Zeeland

  • Verhuurd vanuit: Gelderland

  • Prijs per dag inclusief BTW: € 495,-

Meer info? Neem contact op

Bedankt voor je bericht. We nemen zo gauw mogelijk contact met je op!
Er ging iets mis, probeer het later nog eens of stuur een mail naar info@classicos.nl

Deel deze auto