Dagje toeren over de Veluwe

Dagje toeren Veluwe? Genieten van bos, heide, zandverstuivingen en water? Geniet in een oldtimer van deze prachtige omgeving. Stap in, vergeet de tijd en geniet van al het moois wat ons land te bieden heeft. Met het dak open, tussen de weilanden, heide, langs rivieren of door de prachtige bossen, toeren. Met de mooie oldtimers van Classicos is succes gegarandeerd.

Toeren:

Hele dag. Van 9:00 uur tot 17:00 uur.

Beide Mustangs zijn ook voor een dagdeel te huur.

Dagdeel. Van 9:00 uur tot 13:30 uur of van 14:30 uur tot 19:00 uur.

Uiteraard krijg je een routebeschrijving mee van je favoriete route.

Onze routes

Route 1 Dagje toeren vanuit Nunspeet over de Gelderse landschaproute

Deze route van bijna 90 kilometer voert je door de bosrijke omgeving van de Veluwe. Ervaar de schoonheid van natuur in het wisselende landschap van bos, heide, grasland, zandverstuiving en meerdere Veluwse dorpjes!

Route 2 Dagje uit: Rijd de Hanzeroute!

Deze route van 120 kilometer voert je langs de Hanzesteden Kampen, Hattem, Deventer en Zwolle. Het Hanzeverbond ontstond in de 14de eeuw als samenwerking tussen Noord-Duitse kooplieden. De sfeer is nog steeds te proeven! Met Classicos trek je het land in met van tijd tot tijd ruimte om de benen te strekken!

Route 3 Tulpenroute (seizoensroute)

Deze route voert je door de prachtige tulpenvelden in de polder. Vele toeristen komen elk jaar terug om mooie foto’s te maken te midden van deze prachtige bloemen. De geuren en kleuren zullen je versteld doen staan. De De tulpentijd loopt van eind maart tot half mei maar de tulp is doorgaans half april op zijn mooist.

Arrangementen

Arrangement Picknickmand

Een dagje toeren met een luxe, goed gevulde, picknickmand voor 2 personen.
Zie je het al voor je? Op een picknickkleedje uitkijken over de prachtige heide, uitgestrekte zandverstuiving of op de prachtige Veluwse bossen. Wij zorgen ervoor dat aan het begin van de toerrit de picknickmand voor je klaar staat. Uiteraard krijg je een routebeschrijving mee van je favoriete route. Prijs: €25,–.

Arrangement Pannenkoeken

Een dagje toeren met een fantastische afsluiter. 15% korting bij Pannenkoekenhuis, De Boswachter, in Vierhouten.

Na een dagje toeren, over de mooie Veluwe, in een mooie oldtimer van Classicos in Nunspeet, heeft u natuurlijk geen zin meer om te koken. Bij pannenkoekenhuis De Boswachter kunt u na afloop lekker eten. Houdt u niet van pannenkoeken, geen probleem, de keuze is reuze. Burgers, patat, pizza’s, spareribs en nog veel meer. Voor de grote eter ligt er een ultieme uitdaging klaar. De Boswachter 2.0. Een MEGAburger, waar alleen de grootste waaghals aan durft te beginnen. In de speeltuin van De Boswachter kunnen kinderen zich urenlang vermaken. Een air-trampoline, kabelbaan, speelhuisje, schommel en ook nog een prachtige Adventure midgetgolf baan.

Voor meer informatie over pannenkoekenhuis De Boswachter klik hier.

ONZE ROUTES

We hebben een aantal mooie routes uitgezet die je langs de mooiste plekjes van de Veluwe brengen. Lekker over de bospaadjes tuffen, picknickmandje mee, raampjes open en genieten maar!