Onze oldtimers

Trouwplannen en op zoek naar een trouwauto? Een trouwauto huren doe je niet zomaar. Op zoek naar een stijlvolle maar betaalbare oldtimer? Dan ben je bij Classicos aan het juiste adres! Classicos is een kleinschalig en betrouwbaar bedrijf, centraal gelegen in Nunspeet. Nunspeet vind je dichtbij Zwolle, Harderwijk en bijvoorbeeld Amersfoort. Bij ons kun je de oldtimer huren die bij je past. Wil je meer weten? Een keer een proefritje maken of weten hoe het in z’n werk gaat? Neem dan contact met ons op.

Trouwauto huren Utrecht, Overijssel, Gelderland! Of kom je uit een andere provincie? Het maakt niet uit waar je vandaan komt, wij proberen altijd met je mee te denken voor een passende oplossing.

Ook voor een dagje weg zit je bij ons goed. Wat is er nou leuker dan met een oldtimer een mooie route over de Veluwe te maken? Gezellig met familie of vrienden. Nog nooit op de Veluwe geweest? Een mooiere plek om te toeren is er niet. Bossen, heide, water en zandverstuivingen, we hebben het allemaal. Bij Classicos huur je ook diverse cabrio’s, zodat je nog meer kunt genieten van het toeren in een oldtimer. We zijn flexibel en denken graag met je mee, zodat je een onvergetelijk en uniek uitje bij ons beleeft!

Merk

Kleur

Stijl

Regio