Project Description

TRIUMPH SPITFIRE CABRIO WIT

Als je een echte opvallende oldtimer wil huren, kijk dan eens naar de Triumph Spitfire. Op z’n Engels genieten van een prachtige roadster: een prachtig klein sportwagentje van de Britse autofabrikant Triumph. Met recht een “poor man’s Jaguar” als verwijzing naar de dure Jaguar E-type. Hierdoor werd de Spitfire mateloos populair! Het model werd gebouwd tussen 1962 en 1980.
Ook met deze tweezits cabriolet is rondtoeren een beleving: het ultieme rijgenot en gevoel van vrijheid zorgen voor een onvergetelijk moment. Of je nu gaat trouwen, een jubileum te vieren hebt, of je gewoon een dagdeel) lekker wilt toeren: het kan allemaal met deze blikvanger!

Oldtimer huren

In September 1960 werd door Triumph voor het eerst gestart met het ontwikkelen van een nieuw tweezits prototype. Als basis van dit ontwerp dienden de 948cc motor en het chassis van de Triumph Herald die al geruime tijd op de markt was. Het ontwerp – van de Italiaanse ontwerper Giovanni Michelotti- vond plaats in Turijn en stond bekend onder de naam ‘The bomb’. Vanaf het begin leek het al sprekend op het latere productiemodel dat onder de naam Triumph Spitfire werd verkocht.
Wil je deze mooie oldtimer huren? Deze Triumph Spitfire cabriolet is te huur vanuit Nunspeet en: zelf te rijden! Ben je geïnteresseerd, vraag dan gerust vrijblijvend een gerichte offerte op en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Een dagje toeren, met start- en eindlocatie Nunspeet, is inclusief 100 vrije kilometers.

Eigenschappen:

Bouwjaar: 1978
Kleur: wit
Brandstof: Benzine Euro 98
Maximale snelheid: 90 km/h
Snelheidsaanduiding: in km/uur
Mogelijkheid tot zelf rijden: Ja
Aantal personen: 2 (incl bestuurder)
Versnellingsbak: schakelbak
Zitplaatsen: twee voorstoelen
Gordels: 2 gordels voorin aanwezig
Cabriodak: deze kan handmatig geopend- of gesloten worden

Huurtarief trouwen:

€ 395,- per dag inclusief BTW en inclusief 200 kilometer vrij rijden. Vanaf 200 kilometer € 0,30 per kilometer extra.

e kunt de auto de avond ervoor ophalen. De auto moet dan wel veilig staan. Dit betekent dat deze binnen een afgesloten hek kan staan; onder een carport met een auto erachter of in een afgesloten schuur. Deze service is inclusief mits de planning het toelaat.

Vraag bij ons naar de speciale prijzen voor een dagje toeren.

Specificaties

  • Stijl: Cabrio, Klassiek, Sportief

  • Kleur: Wit

  • Regio: Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland, Zeeland

  • Verhuurd vanuit: Gelderland

  • Prijs per dag inclusief BTW: € 395,-

Meer info? Neem contact op

Bedankt voor je bericht. We nemen zo gauw mogelijk contact met je op!
Er ging iets mis, probeer het later nog eens of stuur een mail naar info@classicos.nl

Deel deze auto