Project Description

FORD MUSTANG CABRIO BLAUW

Een Ford Mustang huren zelf rijden? Een Musclecar huren in de meest pure vorm? Zie je het al voor je: een prachtige zonnige dag, rondtoeren over de Veluwe in deze prachtige gave cabriolet! Voel de wind door je haren en vergeet de wereld om je heen! Deze Ford Mustang zorgt voor deze beleving: het ultieme rijgenot en gevoel van vrijheid zorgen voor een onvergetelijk moment. Of je nu gaat trouwen, een jubileum te vieren hebt, of je gewoon een dagdeel) lekker wilt toeren: het kan allemaal met deze blikvanger!
Deze lichtblauwe Mustang convertible moet je in werkelijkheid zien! Laat je droom uitkomen met deze prachtige droomauto: zelf rijden in deze fantastische 57-jaar oude wagen! De Ford Mustang is het meest legendarische model van Ford, en in ongerepte klassieke staat! De 4,7 liter motor levert ruim 200 pk en is voorzien van een 8-cilinder met drie-traps automaat. Dit maakt dat deze auto, ondanks zijn respectabele leeftijd een genot is om mee te rijden en goed in het hedendaagse verkeer mee kan.

Ford Mustang huren zelf rijden?

Maak jullie grote dag nu nog specialer en boek deze klassieke icoon. De klassieke uitvoering en kleurstelling passen perfect bij een heerlijke dag toeren of jullie shoot! Ford Mustang huren zelf rijden? Deze Mustang cabriolet is te huur vanuit Nunspeet en: zelf te rijden! Ben je geïnteresseerd, vraag dan gerust vrijblijvend een gerichte offerte op en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Een dagje toeren, met start- en eindlocatie Nunspeet, is inclusief 100 vrije kilometers.

Eigenschappen:

Bouwjaar: 1965
Kleur: Tropical Turquoise.
Brandstof: Benzine Euro 98
Maximale snelheid: 62 miles (100 km/h)
Snelheidsaanduiding: in km’s per uur
Mogelijkheid tot zelf rijden: Ja
Aantal personen: 4-5 personen (incl bestuurder)
Versnellingsbak: automaat
Zitplaatsen: twee voorstoelen, één achterbank met 2-3 zitplaatsen
Gordels: 2 gordels voorin aanwezig
Cabriodak: deze kan handmatig geopend- of gesloten worden

Huurtarief trouwen:

€ 495,- per dag inclusief BTW en inclusief 200 kilometer vrij rijden. Vanaf 200 kilometer € 0,50 per kilometer extra.

Je kunt de auto de avond ervoor ophalen. De auto moet dan wel veilig staan. Dit betekent dat deze binnen een afgesloten hek kan staan; onder een carport met een auto erachter of in een afgesloten schuur. Deze service is inclusief mits de planning het toelaat.

Vraag bij ons naar de speciale prijzen voor een dagje toeren.

Specificaties

  • Stijl: Amerikaans, Cabrio, Klassiek, Musclecar, Retro, Sportief

  • Kleur: Blauw

  • Regio: Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland, Zeeland

  • Verhuurd vanuit: Gelderland

  • Prijs per dag inclusief BTW: € 495,-

Meer info? Neem contact op

Bedankt voor je bericht. We nemen zo gauw mogelijk contact met je op!
Er ging iets mis, probeer het later nog eens of stuur een mail naar info@classicos.nl

Deel deze auto