Neem contact met ons op:

Heb je vragen of wil je een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op.

Bedankt voor je bericht. We nemen zo gauw mogelijk contact met je op!
Er ging iets mis, probeer het later nog eens of stuur een mail naar info@classicos.nl

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Je kunt bij ons een klassieker huren voor een dagje uit, bruiloft, toertocht (leuk over de Veluwe), weekendje weg, fotoshoot, bedrijfsuitje, gala of event. In overleg is heel veel mogelijk.

En het mooiste is, in onze auto’s mag je zelf rijden!

Graag maken wij bij Classicos tijd voor je om onze auto’s uitgebreid te komen bekijken. Onder het genot van een kopje koffie kun je de sfeer van onze auto’s proeven. Vul het contactformulier via onze site in en wij nemen contact met je op om een afspraak op maat te maken.

Classicos maakt het je graag gemakkelijk op bijvoorbeeld je trouwdag, de mooiste dag van je leven. Classicos zorgt ervoor dat je trouwauto wordt gebracht op locatie en aan het einde van de dag ook weer wordt opgehaald.

Maar er kunnen ook andere gelegenheden zijn waarbij een haal- en/of brengservice uitkomt.

Classicos ontzorgt je graag! Neem contact op voor de mogelijkheden.

Bij Classicos betaal je voor elke auto borg. Deze borg is afhankelijk van welke auto u huurt en vindt u op de offerte. Na afloop worden de extra gereden km’s gelijk verrekend met de borg. Het restant van de borg wordt direct na correcte aflevering van de auto door Classicos teruggestort naar je rekening.

Bij pech onderweg kun je gebruik maken van je eigen ANWB pechhulp lidmaatschap. De ANWB pechhulp is persoonsgebonden. Zorg er dus voor dat je je pasje bij je hebt. Indien je geen ANWB pasje hebt zullen wij proberen je zo goed mogelijk te helpen.

Bij Classicos zijn de eerste 100 km’s vrij. Boven de 100 km’s betaal je een vast bedrag per km. De prijzen voor de extra km’s verschillen per auto. Deze prijzen kun je vinden op de pagina van de desbetreffende auto.