Dagje toeren over de Veluwe (04-01-2022)

51 jaar geleden ben ik in Nunspeet op de Veluwe geboren. Als kind ging ik vaak op zondag, met mijn ouders, naar de bossen. Voor mij was het heel gewoon om door de bossen te lopen, mooie hutten te maken of dammen te bouwen in de Hierdense beek.

Op latere leeftijd begon ik pas te beseffen hoe gelukkig ik mij mocht prijzen met de plek waar ik geboren ben. Als het voorjaar begint, de bladeren aan de bomen komen en de bloemen hun prachtige kleuren laten zien, besef ik altijd weer hoe mooi de Veluwe is. Met het gezin trekken we er dan vaak op uit om te genieten van de prachtige zandverstuivingen, de wonderschone bossen en de vele waterpartijen in de buurt. Ook pakken we dan regelmatig de auto om een rondritje te maken door een aantal van de mooiste dorpen en steden van Nederland, zoals: Elburg, Vierhouten, Harderwijk, Vaassen, Kampen of Zwolle.

Hoeveel mooier werd een dagje toeren toen ik 2 jaar geleden in het bezit kwam van een mooie oldtimer. Een Triumph Spitfire cabriolet uit 1978. De nostalgische gevoelens die het toeren met een oldtimer oproept is fantastisch. In de auto, met het dak open, toeren door de bossen of heidevelden, langs het water of zandverstuiving. Je ruikt de natuur, voelt de wind door je haren gaan en hoort het motortje van je auto ronken. Sinds die eerste toertocht over de Veluwe met de Triumph wist ik het zeker. Dit ga ik delen met anderen….

Wilt u onze mooie witte Kever cabrio huren om een dagje in te toeren  of één van onze andere mooie oldtimers.

Klik dan hier voor meer informatie om zelf te toeren over de Veuwe!